Til dere som mener jeg ødelegger, LES DETTE!!! (minlangehistorie)
Hjem Add Min Historie Kontakt

17

Til dere som mener jeg ødelegger, LES DETTE!!!

Får mange kommentarer som jeg føler er rett og slett slemme og frekke. Dere sier at jeg gjør dette for å få oppmerksomhet, alt liksom. Jeg bare tuller med alt og egentlig helt frisk! jada det er sant det! for en frisk person har tanker hele tiden om å ville dø! Og som prøver å ende livet! Da er man frisk, da ser man bare etter oppmerksomhet! Så dere som skriver slike kommentarer dere burde tenke litt før dere trykker kommenter, for det gjør noe med meg å få slike kommentarer hele tiden! det gjør noe med meg! Jeg får en tvil i meg selv, jeg blir skuffa, sint, lei meg, får bare negative følelser! OG dere anklager meg for å ødelegge andre ved å skrive og legge ut slik som jeg gjør! hva gjør sophie elise og therese charlotte med dere da! (ikke noe vondt ment mot de altså) De tar botox og silikon og fikser på alt med utseendet sitt! OG dette er folk som dere ser opp til. dere leser jo bloggen deres og dere mener at jeg har mer negativ påvirkning enn dem. Hvordan tror du det er for de 12 og 13 åringene som sitter å leser bloggen deres! Om deres perfekte liv, med den perfekte kroppen. Hva tror du de tenker. Jo de må bli som dem for at de skal ha det bra!! Og så sitter det folk her og sier at jeg ødelegger ved å dele hvordan det er for de som blir ødelagt av akuratt slik personer som dere! For det er noen som lever på å rakke ned på andre! De føler seg bedre! Slike som dere som må slenge igjen en stygg kommentar! Har du ikke noe fint å si så hold kjeft. Jeg har ikke tvingt noen til å lese bloggen min, JEG BLOGGER FORDI DET HJELPER MEG Å TØMME MEG FOR FØLELSER. og for å vise andre at livet ikke er så perfekt! Man trenger ikke være syltynn eller rik eller ja faen hva dere mener for å ha det bra. Jeg har sultet meg og ødelagt kroppen fordi jeg hater meg selv og det kommer jeg til å gjøre i lang tid. Fordi jeg ikke kan bli som de som har det bra. Jeg har prøvd så godt jeg kan å leve opp til noe som jeg ikke er. Som ikke er meg! Fordi jeg har selv sett opp til personer som viste frem at de hadde det perfekte liv. Men ingen har det perfekte liv. det er ikke noe som heter det! OG dette er det jeg vil vise med bloggen! Fordi jeg er ett offer for mobbing, rykter og dette har ødelagt meg og gjort meg syk! Så det jeg prøver er å hjelpe andre til å forstå at man får det ikke noe bra bare ved å slanke seg eller skifte stil eller ja faen hva dere mener! Du er deg og du må lære deg til å respektere og like deg selv! Da kan du få det bra! 

Så jeg kommer til å fortsette å blogge, jeg kommer til å skrive om mine nedturer og oppturer! Jeg kommer til å legge ut bilder der jeg viser hele meg, hvor jeg ikke er tildekt og gjemmer bort alt! For jeg er en person! En person som har gått gjennom mye! Jeg har delt mye, men jeg sitter igjen med mye mer enn dere tror! SÅ dere har ikke noen rett til å slenge ut at jeg gjør dette for morroskyld og at jeg ødelegger andre! For det ødelegger meg! Jeg er og kommer sikkert alltid til å være en sårbar person så jeg tar meg veldig nært av dette! Jeg vet at med blogging så må man venne seg til negative kommentarer, men hvorfor er det slik? Hvorfor skal vi leve på å rakke ned på andre når vi ikke er noe bedre selv? Hvorfor kan man bare ikke holde kjeft og heller jobbe med seg selv! Se deg selv i speilet, er du noe bedre enn den jenta du kalte for stygg eller feit?! Egosentrert eller dum?! Ingen er vi perfekte IKKE JEG HELLER! og det vet jeg! Så alt for godt! Men jeg trenger ikke å få høre det gang på gang! For jeg sliter nok som det er med tanker om at jeg er til bry, at jeg ødelegger, at jeg bare kan forsvinne! Tenk på det neste gang du slenger igjen en slik kommentar. Tenk om personen på andre siden er bare en dråpe unna å vippe glasset. Tenk om din kommentar gjør så en annen person blir ødelagt for resten av livet?! Tenk på det!! 

Måtte bare få skrevet dette for er virkelig noe som gjør meg forbanna! Vet at jeg ikke får stoppet det, men jeg nekter å la meg knekke av dere! Ikke slik jeg har blitt knekt før! 

  • 12.07.2014 kl.20:45
  Ikke bry deg, de aner ikke hva de snakker om og det skal de faen være glad for! Stå på, jeg er sikker på at du ved å være så åpen hjelper mange andre!
  12.07.2014 kl.21:07
  Det er bare å drite i de. Viss de virkelig får seg til å føle seg bedre med å skrive negative kommentarer, så har de virkelig et trist liv. Jeg gidder ikke å poste negative kommentarer en gang. Har de ikke noe bedre å si, så la vær å lese bloggen mener nå jeg. Så klart er det greit å si sin mening om ting, for man tar jo en risiko med å skrive en blogg om private ting. Men hater at folk ikke tørr å være seg selv, at de må stå som anonyme fordi de er så jævla redde. Viss du skal ha "Baller" nok til å skrive dritt på nett, ha det som deg selv værtfall. Viss ikke kan de bare drite å dra for meg. Hjelper det deg å blogge, så skal du fortsette med det! Det er bra at du står frem med det. For det er slutt på at alt skal være i skyggen. At slike ting er en skam. Så drit i de, og heller bry deg om det å bli bedre. Bedre med deg selv, og vit at du har folk rundt deg som virkelig bryr seg og står på din side. Vi har ikke bruk for folk som ikke har bedre ting å ta seg til på en sommerskveld enn å skrive dritt på nett. Skaff dere et liv! Jeg støtter deg! :)
  OMG
  12.07.2014 kl.23:47
  HERREGUD!

  Vet du hva. Du er så kul. Kommer ikke over det. Du er sterk, modig pen og smart. Du er noe folk burde se opp til. Greit nok...du har hatt spiseforstyrrelser og selvskading. Men du viser et ekte jeg. Ikke en perfekt blondine med mega pupper og mote. Du gjør meg glad for du viser meg at jeg ikke er alene.

  Jeg syntes helt ærlig at sånne rosabloggere er overvurdert, men Seff har ikke noe i mot de bloggerene eller de som leser dem. Men så la jeg merke til denne bloggen og mente at dette virkelig var interessant, og det er den.

  Jeg og resten av oss heier på deg.

  Sånn serr, ser jeg deg utpå gata kommer jeg til å løpe bort til deg og gi deg en klem. Hørres kanskje rart ut hehe...jeg er litt rar må jeg si.

  Du er en person jeg ser opp til. De fleste jenter på min alder (14) ser kan skje mer opp til folk som JB, Miley Cyrus osv...ikke at det er noe gale med det...men ikke jeg :)) du er en av mine forbilder. For det er noe jeg må bli bedre på.

  Jeg går lix med en maske. En maske som viser at jeg er tøff, sterk og at ingenting kan knuse meg. Og hvis andre ser på meg som den friske og sterke jenta jeg lix er...så kan jeg late som. Jeg har prøvd før å gitt beskjed til folk at jeg har det vondt. Men da har jeg bare fått de samme blikkene som om det er noe psykisk galr med meg. Og jeg føler meg sårbar om jeg gråter offentlig. Og når du åpner deg opp sånn til hele verden så inspirerer du meg. Kanskje en dag vil jeg bli like sterk som deg. Kanskje en dag vil jeg klare og vise meg for den jeg er. Det håper jeg :)
  13.07.2014 kl.10:48
  Ha en bra dag :D !
  13.07.2014 kl.11:07
  Hei

  Hvis du har registrert deg osv så kan jeg jo hjelpe deg hvis du forklarer hvor du vil ha annonsen :) du kan godt sende en melding eller en e-post om det.
  13.07.2014 kl.13:01
  Ikke bry deg om hva disse "visse personene" sier. Hvis det å skrive blogg kan gjøre deg sterkere bør du fortsette med det.

  Jeg bruker min blogg til å tømme huet rundt sykdommen, etc, og bryr meg ingenting om hvor mange lesere jeg har. Hvis jeg kan hjelpe noen samtidig er det et stort pluss.

  Det tror jeg at du gjør; hjelper noen. Stå på og ikke gi deg
  13.07.2014 kl.15:07
  Prøv og ikke bry deg om disse menneskene, helt forferdelig at folk kan si sånt! Du er utrolig tøff, som tør og stå frem, med det du sliter med! Ikke tenk på de negative komentarene! Prøv og tenk på det positive :)
  13.07.2014 kl.16:26
  cafanas: ja det hjelper meg veldig i hverdagen! Det gir hverdagen min mening!:)
  13.07.2014 kl.16:26
  Lisa: hvilken annonse?:)
  13.07.2014 kl.16:27
  OMG: må bare si at jeg ble satt ut av denne kommentaren, må bare si at det var på en veldig positiv måte:D tusen takk altså :)
  13.07.2014 kl.16:27
  thefightoflife: tusen takk :)
  13.07.2014 kl.16:28
  Lillja: tusen takk linja :)
  13.07.2014 kl.16:28
  linn: tusen takk du også :D
  13.07.2014 kl.16:29
  kristine: prøver :) bloggen gir meg noe mening i hverdagen så jeg gjør det jeg :)
  13.07.2014 kl.16:33
  Noen har tydeligvis kommentert på bloggen min med din bloggadresse siden du ikke skjønner hva jeg snakker om. Hehe...
  13.07.2014 kl.17:08
  Lisa: åja okei
  13.07.2014 kl.17:08
  Nå skjønte jeg det:)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  minlangehistorie

  Her skriver jeg bare om mitt liv. Jeg er ei 18 år gammel jente som sliter psykisk! Jeg kommer til å bruke bloggen til å prøve å hjelpe andre som har det vanskelig. For tror det kan hjelpe å tørre å vise at det ikke er så skummelt å stå frem å si at man sliter! Men jeg kommer også til å blogge om min positive dager! Så blir litt av hvert. En blanding! :) Håper dere liker det! Kontakt/sponsing: marenkri-95@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits